Aon Fine Art biedt al decennia lang verzekeringsoplossingen aan de kunstwereld. Als risicoadviseur en makelaar in verzekeringen verlenen we onze diensten aan musea, tentoonstellingsorganisatoren, kunst- en antiekhandels, galeries, corporate en private verzamelaars, veilinghuizen en ieder ander die belang bij kunst heeft.

Ons team, werkend vanuit Amsterdam, bestaat uit verzekeringsprofessionals met uitgebreide ervaring in dit specifieke vakgebied. Daarnaast bindt ons de affiniteit met de kunstwereld.

Onze diensten gaan ook over grenzen. Want kunst is internationaal. Bruiklenen aan tentoonstellingen komen van over de hele wereld, de kunsthandel kent geen landsgrenzen en kunstliefhebbers bezoeken beurzen in binnen- en buitenland. Het internationale netwerk van Aon stelt ons in staat onze diensten zonder begrenzing te leveren.

Door de toonaangevende positie van Aon in de wereldwijde verzekeringsindustrie staat Aon Fine Art sterk in de onderhandelingen met verzekeraars ten behoeve van de belangen van onze klanten.

Adresgegevens

Paalbergweg 2
1105 AG
Amsterdam


Aon is toonaangevend adviseur in risicomanagement, employee benefits en verzekeringen. We spelen doelgericht in op wereldwijde gebeurtenissen door samenwerken en kennisdelen. We identificeren risico's, brengen ze in kaart, maken ze inzichtelijk en beheersbaar. Aon haalt het beste uit de verzekeringsmarkt om de klant optimaal te bedienen. Dit doen we onafhankelijk en verantwoord met creatieve en innovatieve oplossingen voor de klant. Aon draagt bij aan het realiseren van de ambities van zijn cliënten.

Aon is het Keltische woord voor 'Eenheid'. Bij Aon gaan we uit van de kracht van het geheel. Als thought leader faciliteren we in kennis. We delen onze kennis met de visie: kijk verder dan vandaag zodat je klaar bent voor de veranderingen van morgen. Dat is de belofte naar onze klanten, collega's en verzekeraars.