Kunst in bedrijf verzekerd

Wij werken voor kunst- en antiekhandels

U heeft focus op uw business en een hart voor kunst. Een combinatie die blijkt uit uw bedrijfscollectie. De kunstwerken in uw kantoren, gebouwen inspireren uw medewerkers en bezoekers, maar staan ook bloot aan risico's. Het beheer en behoud van de collectie vraagt om specifieke verzekering, afgestemd op uw wensen.

Aon Fine Art biedt al decennia lang verzekeringsoplossingen aan de kunstwereld, van corporate en private verzamelaars tot musea, kunst- en antiekhandels en veilinghuizen.

De belangrijkste dekkingen

  • All risk-dekking, met een zeer beperkt aantal uitsluitingen
  • Verzekerd tijdens verblijf en transport
  • Ook waardevermindering na restauratie na schade standaard verzekerd
  • Vanaf aankoop automatische dekking

Uw collectie is mobieler dan uw inventaris. Kunstwerken wisselen van plek, staan binnen en soms zelfs buiten, worden vervoerd na aankoop of naar een restaurator. In diverse omstandigheden biedt uw inventarisverzekering geen of onvoldoende dekking voor uw kunst.

Bij Aon Fine Art vindt u de kunstverzekering die passend is voor uw collectie.

Het kan gebeuren dat aan uw collectie of bruiklenen schade ontstaat. Het is onze taak om in de afhandeling hiervan uw belangen optimaal te behartigen. Schade op het gebied van kunst vraagt zeer specialistische kennis. Aon Fine Art heeft hier jarenlange ervaring in.

Bij schade kunt u contact opnemen met onze specialist: